Anmol ChemicalsAnmol chemische stoffen is een aantal decennia oude productiebedrijf. Het is de pionier fabrikanten van benzylalcohol vinylacetaat, farmaceutische excipiŽnten, geur en smaak chemicaliŽn in India. Het heeft verschillende productievestigingen verspreid over India. De groep heeft tol fabrikanten en vertegenwoordigers in UAE, Europa, Canada en Verenigde Staten.
De eenheden hebben een of meer van de certificatie zoals de FDA, GMP, ISO 9001, ISO 22000, HACCP, REACH, Kosher & Halal

Home ------------ Contact

Drum Packing Palletized Drum Packing Palletized & Shrink Wrapped. 25 50kg HDPE Laminated Bags. Exports to USA UAE Europe Tanzania Kenya Egypt Turkey Brazil Chile Argentina Dubai Jumbo Packing Benzyl Acetate Manufacturers

Dit is een korte samenvatting computervertaling van onze website. Voor meer informatie ga naar Home Page

Benzylalcohol acetaat fabrikanten

Bezoek MSDS van benzylalcohol acetaat fabrikanten voor Details.

Acetaat benzylalcohol is een organische verbinding met de molecuulformule C9H10O2. Het is de ester die gevormd door condensatie van benzylalcohol en azijnzuur. Benzylalcohol acetaat is ook bekend als azijnzuur, Benzyl Ester, Acetic Acid Phenylmethyl Ester, Phenylmethyl Ethanoate enz.

Benzylalcohol acetaat wordt natuurlijk gevonden in vele bloemen. Het is de primaire bestanddeel van de essentiŽle oliŽn van bloemen jasmijn, ylang-ylang en tobira. Het heeft aangename zoete aroma denken van jasmijn. Bijgevolg wordt wijd in parfumerieŽn en cosmetica voor zijn aroma en in smaakstoffen te geven van appel- en perenbomen smaken. Het is een van de vele verbindingen die is aantrekkelijk voor mannetjes van diverse soorten orchideeŽn bijen, die blijkbaar verzamelen de chemische stof om te synthetiseren feromonen; het wordt vaak gebruikt als aas te trekken en te verzamelen deze bijen voor studie.

Benzylalcohol acetaat wordt gebruikt als een samenstelling van parfumerie (bloemen, fruitig, denken van jasmijn) en smaakstoffen (die doet denken aan de appel- en perenbomen). Het wordt gebruikt als oplosmiddel in kunststoffen en hars, celluloseacetaat, nitraat, oliŽn, lakken, schoensmeer en inkt. (denken aan appel- en perenbomen). Het wordt gebruikt als oplosmiddel in kunststoffen en hars, celluloseacetaat, nitraat, oliŽn.

Specificaties:

Product: Benzyl acetaat
CAS nr.: 140-11-4
Molecuulformule: C6H5CH2COOCH3
Moleculair gewicht: 150.18
Verschijning: Kleurloze vloeistof
Geur: bloemen
Test: ten minste 99,5 %
Kookpunt: 213 C
Vlampunt: 102 C
Sp.Gr.: 1.052 aan 1,056
Refractive Index: 1.501-1.503
Chloorverbindingen: nihil (koperen vlam test)

Benzylalcohol acetaat fabrikanten:

Anmol Chemicals
S-8, SARIFA MANSION, 2DE FLANK ROAD, CHINCHBUNDER, 400009 MUMBAI, INDIA
TEL: (OFFICE) 91-22-23770100, 23726950, 23774610, 23723564 - FAX: 91-22-23728264

e-mail: anmolc@mtnl.net.in

Anmol Chemicals

Uitvoer naar Verenigde Staten, Canada, Verenigde Arabische Emiraten, Zuid-Afrika, Tanzania, Kenia, Nigeria, Egypte, Oeganda, Turkije, Mexico, BraziliŽ, Chili, ArgentiniŽ, Dubai, Europa Nederland, ItaliŽ, Spanje, Duitsland, Portugal, Frankrijk etc.

Copyright en gebruikelijke Disclaimer is van toepassing. 13 January, 2016